JadeSkinCare

About

ANVENDELSE

Jade Rollers har været et stort fænomen i USA i lang tid, men nu har vi endelig bragt den lille flotte ansigts- massagerulle til Danmark for alvor. 

Du tænker måske; er en Jade Roller noget for mig?

HVAD ER EN JADE ROLLER?

En Jade Roller er en lille flot ansigts- og massagerulle, som er lavet af natursten. Jade er en sten, som har en masse helende kræfter og som naturligt køler din hud og er bl.a. rigtig god mod reducering af hævelser.

De fleste jaderuller har to ender – en større ende og en lille ende. 

Den store ende bruger man til større områder i dit ansigt (pande, kæbe osv.) mens den lille ende bliver brugt til de mindre flader i ansigtet (under øjnene, øjenbryne osv.). 

En Jade Roller kan også bruges til andre steder på kroppen. Generelt kan man sige om en Jade Roller, at den virker på hud. Dog er den mest kendt for flotte resultater i ansigtet. Ønsker man behandling andre steder på kroppen, kan vi også anbefale at man bruger vores Gua Sha sten.  

FORDELE VED EN JADE ROLLER

Der er flere forskellige fordele ved en Jade Roller og rigtig mange bloggere, skønhedsikoner og kvinder verden over har haft samme gode oplevelser:

  1. Reducerer hævelse: Nogle gange vågner man med ekstra meget væske i ansigtet og dine øjne kan forekomme hævet. Her er Jade Rolleren fuldstændig fantastisk. Fordi den køler huden på en behagelig måde og reducerer den hævelsen.
  2. Lymfedræning: Jade Rolling drænerdine lymfeknuder (lige ved øret) og hjælper med at reducere rynker og generelt øge hudens sundhed.
  3. Reducerer rynker: Jade Rollers hjælper også mod rynker og fine linjer. De fjerner dem nødvendigvis ikke fuldstændig, men den kan virkelig hjælpe med at fjerne fremtoningen af dem.
  4. Hjælper mod spændinger i kæben: mange mennesker går rundt med spændinger i kæben og får aldrig gjort noget ved det. Jade Rolling kan hjælpe dig, hvis du bruger den dagligt, gerne om aftenen. Rolleren graver behageligt ned i dine ansigtsmuskler og løsner og mindsker spændinger.

Der er endnu flere fordele at tage af, men dette var blot de 4 af dem.

HVORDAN BRUGER MAN EN JADE ROLLER?

Nå! Er du klar til at lære at bruge din nye Jade Roller?

Det kan være en fordel at bruge f.eks. en ansigtsrens eller en olie inden, for at få endnu mere effekt ud af din Jade Roller, men er ikke en nødvendighed. Vi anbefaler at man bruger sin Jade Roller både morgen og aften.

Step 1:
Vask dit ansigt! Det er en rigtig god ide at vaske og rense dit ansigt, inden du benytter dig af din Jade Roller.

Step 2:
Fugt din hud. Igen, det er ikke nødvendigt, men en rigtig god idé til at få et endnu finere resultat. Husk at bruge den olie eller creme, som din hud har det bedst med.

Step 3:
Rul med din nye Jade Roller!

Tip: Lad din Jade Roller ligge i køleskabet natten over inden brug, for en ekstra kølende effekt.

HVORDAN RULLER MAN MED EN JADE ROLLER?

Her er processen for, hvordan du ruller dit ansigt med en Jade Roller:

  1. Kinder og kæbe: Brug den store ende af din rulle på din hage og brug et medium pres mod huden og rul mod dine ører. Rul samme sted omkring 5-6 gange. Bagefter bevæger du dig stille og roligt op langs din kind og følger samme procedure – og naturligvis på begge sider af ansigtet.
  2. Pande: Så bevæger du dig op på panden. Brug igen den store ende af rullen. Placer din rulle midt på panden og bevæg dig igen mod ørene. Gør dette 5-6 gange og skift til modsatte side af panden.
  3. Under øjnene: Brug den lille ende af rullen og brug et medium pres mod huden. Rul derefter fra det inderste hjørne ved din næse, mod det yderste hjørne af dit øje. Gentag 10-15 gange og skift derefter til modsatte øje.
  4. Bryn: Brug samme metode som øjnene, men på dine øjenbryn.
  5. Tindingerne: Brug den lille ende igen med samme medium pres mod huden. Lav små rul op og ned og gentag på begge sider af ansigtet.
  6. KæbeBrug den lille ende til slut med et hårdere pres mod huden. Brug den dér hvor din kæbe samler sig. Rul den op og ned og gentag på den anden side. 

Du kan med fordel bruge din Jade Roller lidt ekstra, de steder hvor du føler dig ekstra spændt op. 

Den smukke Gua Sha sten som er inkluderet i vores gaveæsker har samme fordele og funktioner som Jade Rolleren, men kan bruges til en mere omfattende massage både i ansigtet og andre steder på kroppen, så som arme, skuldre eller lår. 

Shopping Cart