Jade Skin Care

Rengøring af jade roller - Ja, det er vigtigt at du rengør din jaderulle

Hvis der er et skønhedsprodukt vi har set eksplodere i popularitet det sidste års tid, er det jaderullen. Det startede som et ældgammelt skønhedsritual i Kina og er i dag ikke til at undgå på Instagram og på butikshylderne. Og der ikke tegn på at trenden stopper lige foreløbigt.

Ikke nok med at det føles behageligt på huden, har jade rolling også en masse fordele for huden: øget blodcirkulation, nedsættelse af hævelser og dræning af lymfesystemet. Men imens du ruller derudaf tænker du nok, burde jeg rengøre min jaderulle? Din hud er udsat for forurening og producerer olie hele tiden. 

Så du har nok allerede regnet ud af svaret er ”ja”. Jade Rollers er fine og skrøbelige redskaber så behandl dem godt. Vi anbefaler at du tørrer den af hver gang efter brug. Det kan også være en god idé at tørre den af inden brug, da der kan have samlet sig støv på den. Det har vi ikke lyst til at få på huden.

Hvis du ikke er så flittig igen når det kommer af vedligeholdelse af dine skønhedsredskaber, er det også i orden at rense den en gang om ugen. Vi renser vores egen et par gange om ugen, men vi vil klart anbefale at man rengør den efter hvert brug hvis man har hudproblemer eller acne. 

En grundig rengøring af din jaderulle kan klares med en mild sæbe og varmt vandt. Tør den blidt af efter rengøring med et håndklæde eller en klud. Opbevar din jaderulle et sted uden for mange temperaturændringer og hold øje med den hvis du lægger den i køleskabet inden brug. Så behandl din jade roller på samme måde som en makeup børste!