Jade Skin Care

Jade Roller fra Jade Skin Care - dit nye hemmelige våben

Jade Roller fra Jade Skin Care - dit nye hemmelige våben

Hvad er Jade Rolling?

Du har måske allerede hørt om det, men hvorfor er det værd at lytte til? Hvad handler alt hypen om? Jade Rolling har faktisk været et fænomen i århundreder og forsvinder ikke lige foreløbigt! Ansigtsrulning med jadesten er den mest traditionelle måde at praktisere ansigtsmassage på. Lær mere omkring de mange fordele ved Jade Rolling her, med denne komplette guide til Jade Rollers og ansigtsrulning med ædelsten generelt. Der er mere til det end man skulle tro!

Ædelstenen og krystallens kræfter

Jade er en perfekt udvidelse til din selvplejerutine sammen med bl.a. ametyst og opal, fordi de har mange helbredende kræfter! De hjælper med at berolige og rense din energi. Ametyst beskytter dig mod negative energier og opal giver dig mental styrke og livsglæde. Samtidig er stenene naturligt kølende og føles forfriskende på huden.

Okay, så nu ved du hvorfor stenene er valgt, her er vores yndlings fordele:

  • Øger blodcirkulationen
  • Reducerer hævelser og mørke rander
  • Vigtigt for dræning af lymfesystemet
  • Reducerer spændinger og hovedpine
  • Holder fine linjer væk

Jade Roller fra Jade Skin Care - dit nye hemmelige våben

Jade Roller fordele – derfor elsker vi Jade Rolling

Læs om vores erfaringer med jade rullen

Vi elsker vores Jade Skin Care Jade Roller for så mange ting, men her er den vigtigste for os; den minder os om at tage tid til at pleje vores hud! Udover de mange fysiske fordele, er Jade Rolleren også meget æstetisk og smuk at se på og minder os om hvordan min hud nyder godt af den i min hudplejerutine. Dette gør at processen er noget vi ser frem til. Når vi bruger jaderullen er det også en form for selvpleje da det føles fantastisk når stenen rører huden og vi havner med det samme i et fredfyldt stadie.

Her er de top 3 bedste fordele vi oplever når vi bruger vores Jade Skin Care Jade Roller:

  1. Hævelser under øjnene behandling – Vi har begge hævelser eller mørke rander under øjnene og har været årsag til megen usikkerhed. Vi har begge prøvet at dække det hele med concealer, men det blev det næsten kun værre af. Vi var desperate for at prøve at finde en anden løsning og begyndte at Jade Rolle. Vi bruger den hver dag og huden føltes allerede strammere og lysere efter de første par dage. Hævelserne forsvinder næsten med det samme når man ruller (især hvis Jade Rolleren har været i køleskab natten over!).
  2. Den ultimative ansigtsmassage – Ansigtsmassagen har virkelig ændret hudens udseende og følelse, og vi forstår virkelig godt hvor det bliver mere og mere populært! Efter at inkludere ansigtsmassage i vores skønhedsrutiner, har vores hud fået et mere spændstigt og glødende udtryk. Kombinationen af den kolde ædelsten og Jade Rollerens form, virker rigtigt godt på blodcirkulationen og fjerner hævelser. En af vores favorit fordele ved Jade Rolling er at det rent faktisk også frigiver endorfiner, det samme, der sker efter en god omgang træning. Ansigtet føles friskt! Ansigtsmassage giver helt sikkert et hurtigt boost, men noget vi også kan lide er måden det virker på over tid. Det burde virkelig være en del af din hverdagsrutine så du selv kan mærke og se fordelene.
  3. Løsner muskelspændinger – Vi oplever af og til spændinger og smerter i kæben, nok forårsaget vores travle hverdag. Så vi begyndte at bruge vores Jade Skin Care Jade Roller på kæben, kinder og halsen for at løsne spændingerne! Det har været fantastisk at endelig kunne fjerne smerten på en naturlig måde. Vi elsker at bruge vores Jade Rollers i områder hvor vi har muskelspændinger, endda på ømme skuldre! 

 

Køb din Jade Roller fra Jade Skin Care her. Vi håber at du bliver ligeså glad for den som os og vores andre kunder ❤️