Jade Skin Care

Alt du skal vide om den ældgamle kunst - Jade Rolling

Tanken om at rulle kølig og bløde jadesten henover huden lyder tiltalende, ikke? Vi her er for at fortælle dig alt hvad du skal vide om den ældgamle kunst der er Jade Rolling. Det virker måske som et wellness tabu, men flere og flere er begyndt at inkludere Jade Rolling i deres skønhedsrutine og det er lige så fantastisk som det lyder!

Så hvad er en Jade Roller helt præcist?

Jadestenen er kendt som en helende semi-dyrebar ædelsten og bliver betragtet som et tegn på styrke og udødelighed. En Jade Roller er et simpelt værktøj der består af en rulle lavet af jadesten eller anden ædelsten, så som Rosa kvarts og Ametyst vedhæftet et håndtag. Jade Rolling er et meget gammel skønhedsritual, som engang blev brugt af velhavende kinesiske kvinder til at balancere kroppens chi, som er kroppens naturlige energifelt. 

I dag er Jade Rollers til at finde i flere og flere holistiske wellness centre og spa og med god grund. En Jade Roller kan bruges i ansigtet, halsen og rundt om øjnene og har flere fordele som øget blodcirkulation, reducering af hævelser og nedsætning af spændinger. Den kan også bruges til lymfatisk massage, som er naturlig dræning af lymferne, en kropslig væske der bærer affaldsstoffer væk fra vævet og tilbage mod hjertet.

Nu hvor du ved hvad en Jade Roller er, lad os så lærer hvordan du ruller dig til strålende hud

Jade Rolling vil vi gætte på er det nemmeste step i din hudpleje rutine. Vi anbefaler at du bruger din Jade Roller både morgen og aften. Nogle bruger også rolleren til at påføre ansigtsserum eller cremer. Endnu et tip er at lægge din Jade Roller i køleskabet inden brug for en ekstra nedkølende effekt.

Okay, nu er det tid til at lære Jade Rolling teknikken, som før nævnt, er det rimelig simpelt og er virkelig den ekstra tid værd.

Sådan gør du: 

  1. Begynd nederst midt på din hals og rul ud imod dine øreflipper.
  2. Derefter placerer du Jade Rolleren på hagen og ruller vandret ud mod hår grænsen.
  3. Bevæg dig ligeså stille op i mod næsen og rul fra siden af næsen ud mod ørene.
  4. Vend Jade Rolleren om så du har den lille rulle. Placér den inderst i øjenkrogen og rul ud mod tindingerne.
  5. Placér herefter Jade Rolleren på øjenbrynene og rul ned af mod tindingerne.
  6. Rul fra øjenbrynene opad mod hårlinjen henover din pande.
  7. Slut af med at rulle fra midten af panden, vandret ud mod tindingerne.

 

Det var alt for nu! Vi håber at du er blevet klogere på den gamle kunst at Jade Rolle. Vi håber at du har mod på at inkludere det i din Hudplejerutine!