Jade Skin Care

Hvordan bruger man en ansigtsrulle?

rosa-kvarts-ansigtsrulle-med-produkter

Selvkærlighed til huden, ansigtsyoga, eller hvordan du nu vil sige det, ansigtsrulning på vej frem. Du er måske enig med os, hvis du har set utallige skønhedsguruer rulle deres ansigter med mystiske værktøjer, som om de er deltagere i Den Store Bagedyst.

Nej, du ser ikke syner, når du havner i en endeløs Instagram strøm af beauty influencers med tingene i orden, som er hoppet med på jaderulle-vognen og har uploaded en tutorial video til deres profil. Det er bestemt ikke et nyt fænomen - jaderuller har været en central del af kinesiske skønhedsritualer siden tidernes morgen. Men de er uden tvivl vendt tilbage til nutiden. Ifølge LA Times, er Pinterest-søgninger på jade, rosa kvarts og andre ansigtsruller steget med 345% i løbet af sidste år. 

Lad os se lidt mere på hvad krystallerne kan et kort øjeblik. Ifølge flere spirituelle guides, bliver jadesten oftest sat i forbindelse med, helende kræfter, beskyttelse mod negative energier og balancering af din chi. Jade er også godt for koncentrationen og siges også at øge ambitionerne. 

Hvis dit midt-på-ugen humør, gør dig til et dovendyr, vil du nok finde dette interessant. Hvad betyder alt dette for dit ansigt? Jaderulning siges at hjælpe på dræningen af lymfesystemet, en proces i kroppen der skiller den af med overskydende væske, øger blodcirkulationen og reducerer hævelser. Ligesom ansigtsmassage, nedsætter ansigtsrulning også spændinger, fjerner fine linjer og øger hudens optagelse af skønhedsprodukter. 

Det eneste der er mere afslappende end at se en tutorial af en der jaderuller sit ansigt, er at gøre det selv. Tror du ikke på os? Så bestil en ansigtsrulle i dag og skriv til os om en måned. 

For at få en mere uddybende forklaring på ritualet, har vi snakket med Emma Haugaard, en holistisk kosmetolog fra Århus. På hendes skønhedsklinik er en blanding af det spirituelle og videnskab altid en del af behandlingen. Særlig helende krystaller indgår, da de har en særligt effekt. 

Emma er fortaler for jaderullen, og bruger den endda på hendes kunders fødder, hvilket er overraskende populært. Det stammer fra gammel kinesisk medicin, hvor det siges at forskellige dele af fødderne har forbindelse til mange indvendige funktioner. 

ansigtsruller-flere-forskellige

Hvordan bruger man en jaderulle?

Det kan være en fordel at bruge f.eks. en ansigtsrens eller en olie inden, for at få endnu mere effekt ud af din Jade Roller, men er ikke en nødvendighed. Vi anbefaler at man bruger sin Jade Roller både morgen og aften.

Step 1:

Vask dit ansigt! Det er en rigtig god ide at vaske og rense dit ansigt, inden du benytter dig af din Jade Roller.

Step 2:

Fugt din hud. Igen, det er ikke nødvendigt, men en rigtig god idé til at få et endnu finere resultat. Husk at bruge den olie eller creme, som din hud har det bedst med.

Step 3:

Rul med din nye Jade Roller!

Tip: Lad din Jade Roller ligge i køleskabet natten over inden brug, for en ekstra kølende effekt.

Lyder en ansigtsrulle som noget for dig? Så find din favorit her!

ansigtsrulle-rosa-kvarts-med-skønhedsprodukter