Jade Skin Care

Hvad er en jaderulle og hvordan virker den?

hvad-er-en-jaderulle-og-hvordan-virker-den

Jaderuller har virkelig fået meget opmærksomhed på det seneste, som værende en helt ny hudpleje trend, men konceptet stammer faktisk fra gammel kinesisk medicin. Selvom der er endnu ikke er kommet videnskabelige beviser der understøtter den lille håndholdte massagerulle, er flere og flere begyndt at bruge den som en fast del af deres skønhedsrutine. Her er hvorfor.

Ansigtsruller er oftest lavet af grøn jade eller rosa kvarts krystaller og hver krystal har sine egne unikke egenskaber og helende effekter. For eksempel er jade kendt for at være en udrensende sten. Den sætter gang i kroppens naturlige filtreringssystem og hjælper med at fjerne affaldsstoffer. Stenen beskytter også mod negative tanker og beroliger. Rosa kvarts er derimod kendt for at være en sten fyldt med kærlighed. Det menes at den hjælper med at åbne hjertet, og tillader alle former for kærlighed i livet. Stenen sætter også gang i blodcirkulationen, giver huden ilt og udrenser toksiner. Når du skal vælge din jaderulle, kan du med fordel vælge en med en sten der giver dig netop det du har brug for. 

Hvad er fordelene? 

Der er utallige fordele ved ansigtsmassage bl.a.:

 • Reducering af hævelser
 • Reducering af rødmen
 • Øget blodcirkulation
 • Gør huden mere modtagelig over for cremer mm.
 • Reducerer mørke rander under øjnene
 • Udretter rynker og fine linjer
 • Nedsætter spændinger i ansigtsmusklerne
 • Bekæmper tegn på ældese 

Hvordan bruger man en jaderulle?

Trin 1: rens dit ansigt. Ansigtsruller må kun bruges på ren hud, så før du starter med rulningen, skal du huske at vaske dit ansigt. En af fordelene ved jaderullen er at den hjælper huden med at optage hvad en der sidder på huden hurtigere. Det samme gælder snavs, fedt og gammel makeup, så vær sikker på at din hud er ren inden brug.

Trin 2: påfør en serum eller fugtighedscreme. Som før nævnt optages skønhedsprodukter nemmere ved ansigtsrulning. Det betyder at du potentielt ikke behøver at bruge ligeså meget produkt, som du normalt ville, så påfør dit yndlingsprodukt før du ruller.

Trin 3: start med at rulle. Du kan starte hvor som helst! Brystet, halsen og ansigtet er gode steder at starte. Læg et blidt pres og begynd at rulle nede fra og op på huden. Gentag 3-4 gange samme sted. Det er vigtigt at du ruller nede fra og op og ud af, ikke ned af. 

Du kan følge disse trin ved ansigtsrulning:

 • Start fra næsen og rul ud mod øret
 • Start inderst ved øjet og rul ud mod tindingerne
 • Start fra det inderste stykke af øjenbrynet og rul ud og ned mod tindingerne
 • Start fra nederst på panden og rul op mod hårgrænsen
 • Afslut med at rulle opad fra midten af panden, mellem øjnene og op over panden

Skift side og gentag

Når du gentager rulningen fra et punkt, må du ikke rulle tilbage indad. Men løft ansigtsrullen og placér den på startpunktet igen.

Trin 4. rengør din jaderulle! Det sidste trin i processen er at rengøre din rulle. Brug mild sæbe og varmt vand til at vaske den af og tør den blidt af med et håndklæde. Et ekstra tip er at opbevare din jaderulle i køleskabet for en ekstra kølende effekt til næste behandling. 

For det bedste resultat anbefaler vi at du ruller omkring 5 minutter nogle gange om ugen. Du kan endda rulle dagligt. Bemærk: hvis du oplever en smule rødmen under eller efter massagen, er det et godt tegn. Det betyder at blodcirkulationen er sat i gang.

Så hvis du elsker at forkæle dig selv og vil give din hud endnu mere power, så køb din jaderulle i dag fra Jade Skin Care!

hvad-er-en-jaderulle-og-hvordan-virker-den-jaderollers