JadeSkinCare

AFMELD ABONNEMENT

Vi ønsker altid, at du skal være fuldt ud tilfreds med ethvert produkt, du modtager fra os. Derfor er du aldrig bundet af nogen periode, bortset fra enhver påbegyndt månedlig cyklus eller almindelige køb, hvor produktet allerede er blevet sendt og modtaget af dig.

Hvis du har tilmeldt dig en JadeSkinCare-medlemsservice og derved påbegyndt en abonnementscyklus, men annullerer inden udløbet af den 14-dages prøveperiode, vil du ikke blive opkrævet for den daværende JadeSkinCare-medlemsservice.
 
Skulle det forekomme, at mængden af ​​cyklus 1 allerede er blevet opkrævet, vil du ikke blive refunderet for din påbegyndte JadeSkinCare Memership Service. Hvis du annullerer en abonnementscyklus, før produktet er blevet afsendt, vil abonnementet blive annulleret, og du vil ikke blive opkrævet for noget. I dette tilfælde vil det fulde beløb for det opkrævede forsendelsesgebyr blive refunderet, hvis du anmoder om det. Er produktet allerede afsendt, er du bundet af beløbet for forsendelsesgebyr, som ikke vil blive refunderet.

For at annullere din månedlige JadeSkinCare-medlemsservice skal du udfylde nedenstående formular:
(Dit medlemskab vil blive annulleret fra den dag, du anmoder om opsigelsen i nedenstående formular)

    Shopping Cart