JadeSkinCare

ABONNEMENTSBETINGELSER

Annulleringspolitik fra JadeSkinCare er baseret på de igangværende abonnementsperioder, hvilket betyder fuld periode abonnementsbetalinger.

Når du tilmelder dig vores kostplaner, forstår og anerkender du som kunde, at du tilmelder dig et abonnement, der har en begrænset prøveperiode, som du kun betaler for prøve-kostplanen, på denne måde har du mulighed for at modtage en komplet kostplan og test vores service. Prøveversion er ikke begrænset på nogen måde, du modtager den fulde værdi og muligheder.

Hvis du føler, at tjenesten ikke er noget for dig, og du ikke ønsker at blive opkrævet i fremtiden for vores cremeprodukter, bedes du sende os en e-mail inden din prøveperiode udløber. Hvis du ikke kontakter os via e-mail for at annullere din abonnementstjeneste inden for din prøveperiode, antager vi, at du er tilfreds med dit produkt, og den automatiske omfakturering af abonnementet vil begynde, og du vil blive opkrævet abonnementsgebyret.

Vi vil fortsætte med at debitere dig for denne service, så længe der ikke er nogen annullering-meddelelse modtaget fra dig i et interval på 14 dage.

For abonnementet er denne løbende service justeret for sorten og sæsonbestemte opdateringer.

Annullering af vores service inden for prøveperioden vil forhindre efterfølgende fakturering. Annullering efter prøveperiodens udløb vil medføre et abonnementsgebyr til dig som kunde. Hvis du stadig anmoder om en annullering, vil denne annullering også omfatte en tilbagebetaling af abonnementsgebyret.

Hvis du har indtastet et gyldigt kreditkortnummer eller en alternativ betalingsmetode, vil der være en automatisk debitering for dine produkter inklusive gældende afgifter, dette vil blive behandlet automatisk i hver faktureringsperiode. Beløbet for hver faktisk automatisk service er et fast beløb, der aftales, når du tilmelder dig JadeSkinCare-tjenesten.

JadeSkinCare.dk kan annullere din automatiske omfaktureringstjeneste eller automatiske tjeneste til enhver tid uanset årsag eller uden grund. Du kan til enhver tid ændre eller annullere din genopfyldningsservice ved at sende en e-mail til vores kundeservice. Aflysninger skal være modtaget 24 timer før den næste planlagte betaling træder i kraft i den efterfølgende periode med automatisk udfyldning. Efter annullering vil du modtage en bekræftelsesmail som bevis på din annullering, og din konto er lukket.

Du skal give opdaterede, fuldstændige og nøjagtige oplysninger til din faktureringskonto. Du er ansvarlig for at sikre, at disse oplysninger er korrekte. Du skal straks give os besked, hvis dit kreditkort annulleres. Ændringer af sådanne oplysninger kan foretages ved at kontakte vores kundeservice.

Annullerings-, returnerings- og refusionspolitik

Vi ønsker altid at være fuldt ud tilfredse med enhver service, du modtager fra os. Derfor er du altid fri for at opsige dit automatiske abonnement hos jadeskincare.dk

Afbestilling og tilbagebetaling bedes venligst sende os en mail på support@jadeskincare.dk

Shopping Cart